måndag 2 mars 2009

okej jag är kass.... iallafall på å blogga.

Saken är den att tiden inte vill räcka till, har hänt en del runt om mig senaste tiden...
Hade en helvetesvecka för nån vecka sen, något snille kom på att man kunde ha deadline på tre inlämningsuppgifter på en och samma dag men, faktum var att en snäll skäl beslöt att iställe för att lämna in en utav uppgifterna på måndagen så fick vi framskjutet till torsdagen...känns som alla uppgifterna blev halvdana, för mkt stress helt enkelt.
A just det inte nog med inlämningsuppgifter så hade vi ju en saltenta fredan innan måndagen då deadline var, jaaa å till råga på det började vi matte kursen samma vecka! FY bövelen, nära på att ge upp kände jag men nu sitter jag i sadeln igen efter mycket funderande.
I helgen var jag på kryssning, en lyckad sådan fick ju chansen att följa med en person å hans vänner :D detta var mycket uppskattat på många plan, länge sen ja faktiskt hade det så trevligt och avslappnat..har gått omkring i en annan värld känns det som, tankar som far fram och tillbaka, jag är en riktig tänkare nästan så de skadar mer än vad det gör nytta faktiskt... man blir ju inte klok på sig själv.....
Tänk om man visste vad som kommer hända under de närmsta veckorna...det skulle vara så skönt för då vet man hur man ska agera i nuet men aaa de enda ja kan göra är att vara mig själv och hoppas på det bästa..

Tidigare idag då ja satt å fika med en kursare, så började en man från uk att prata med oss, det var en mycket klok man som sa något han hört från någon tysk man, nån filosof av något slag.... de var något om att för att nå sina drömmar så måste man leva i nuet, vara lycklig här och nu jaaa fast när han sa detta så lät det mkt vettigare hmm ska ialla googla på denna tysk tänkte jag för att höra lite mer om han..... nu ska ja sova å drömma....


nu har ja bubblat på en hel del... så nu lägger jag ned för ikväll

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar